Haber Sitelerinde Yükselen Trend; Mobil Uygulama

Haber Sitelerinde Yükselen Trend; Mobil Uygulama

Haber sitelerinin yeni trendi mobil haber uygulaması ile ziyaretçileriniz yeni içeriklerden anında haberdar olsun.

Mobil uygulamaların pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmesi artık masaüstünden çok cep telefonlarından bilgi akışının sağlanmasının önemini arttırdı. Gazetelerin televizyon yerine mobilden takip edilmesi ve haberlerin de uygulamalar üzerinden kısa sürede bakılarak bilgi sahibi olunabilmesi de bu alanda yeni bir trendi ortaya çıkardı; mobil haber uygulaması.

Pratik ve Kullanıcı Dostu Arayüz

Kullanıcılara anlık olarak sunulabilen önemli haberler hem uygulamayı ziyaret eden kişilerle düzenli olarak iletişimde kalmayı sağlıyor hem de sayfanın kullanım ağını genişletiyor. Haber uygulamasının sunduğu tek olanak bununla da sınırlı değil, görünümüyle de dikkat çekici bir arayüze sahip olması bakımından hem şık hem de teknolojik anlamda kolay kullanılabilen bir yapı ile kullanıcı dostu olarak dizayn ediliyor.

Tek Tuşla Haberler Cebinizde

Haber uygulamasında renk seçeneği tamamen sizin kişisel zevkinize kalmış. İstediğiniz rengi sayfanıza uygulayabiliyorsunuz. Tek tıkla alacağınız bildirimler, haberlerin akışınıza anında düşmesini sağlarken önemli gelişmelerden haberdar olmanız da olanaklı kılıyor.

Ayrıca haberlerinizi dilediğiniz uygulama (facebook, twitter, WhatsApp) üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Her kullanıcıya özel olarak kişiselleştirme seçeneği barındırması bildirim, yazı boyutu gibi ayarların özelleştirilmesini mümkün hale getiriyor.

Sayfanın tasarım olarak bir diğer önemli özelliği de pull refresh. Bu özellik sayesinde siz sayfayı çekip bıraktıktan sonra otomatik olarak yenileniyor ve karşınıza yeni haberler çıkabiliyor.

Haberlerinizi Değerli Verilere Dönüştürün

Mobil haber uygulamasının ölçümlenebilir olması sayfanızdaki ziyaretlere yönelik detaylı analiz çıkarmanızı de mümkün kılıyor. Ayrıca tercihinize göre daha çok kullanıcının uygulamanızı indirmesini istiyorsanız mobil reklam alanına da yönelebilirsiniz. Mobil reklam destekli olarak geliştirilmiş web dizaynı ile otoritelerden tam puan alan uygulama hız ve tasarım testlerinde de kullanıcılar için oldukça pratik bir kullanım kolaylığına sahip.

Haber dünyasına mobil uygulama ile çevrimiçi bağlanmak isteyen ve teknolojinin yeni getirilerini cep telefonlarıyla buluşturmayı hedefleyen herkesin tek tıkla uygulamanızı indirmesi aynı zamanda sizin de haberlerinizi anında birçok kişiye duyurabilmenizi sağlıyor. Paylaşım özelliğinin kullanımı ile farklı kullanıcılar arasında ziyaretçi akışını mümkün hale getirebiliyor, uygulamanızı indirmemiş kişilere reklamlarınızı göstererek hem onların zamanından tasarruf sağlıyor hem de haberlerinizi global dünyada değerli verilere dönüştürebiliyorsunuz.