Haber Scripti Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Haber Scripti Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Haber scripti seçerken dikkat edilmesi gerekenler, onemsoft haber scripti farklılıkları, haber yazılımı scripti alırken dikkat edilecek hususlar ve dahası.

Markalık bir haber sitesi oluşturmak bilindiği üzere ücretsiz yazılımlarla mümkün olmayıp kendine has tasarım ve programlama gerektirmektedir. Bu nedenle ücretsiz hazır sistemler yerine asp veya php programlama dillerinde yazılmış bu iş için özel haber scripti daha çok tercih edilmektedir. Ancak yine rakipleriniz arasından arama motorlarında kolayca sıyrılmanız ve adınızı marka yapacak kadar internet ortamında başarılı olabilmeniz için script seçerken bazı hususlara çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunlar aşağıdaki gibi sıralanmaktadır;

- Yazılım firmasının profesyonel hizmet verdiğinden ve uzmanlığından emin olunması gerekmektedir. Bunun için seçeceğiniz firmanın daha önceki referanslarına, geçmiş müşterilerin yorumlarına ve sadece yazılım üretip üretmediğine bakmanızda fayda bulunmaktadır. 

- Tek bir firmanın yaptığı işleri ve sunduğu hizmetleri incelemek hem farklılıkları hem de kaliteyi fark etmenizi engelleyici olacağından mutlaka en iyisini bulmak için birkaç firmayı birbiriyle karşılaştırmanızı öneririz. 

- Haber scripti yazılımı firma tarafından nasıl yapılıyor sorgulaması kadar önemli bir konu da firmanın satış sonrasındaki müşteriye davranışı ve desteğidir. Müşteri yorumlarından yararlanarak satış sonrası destek var mı yok mu rahatlıkla öğrenebilir seçiminizi ona göre yapabilirsiniz. Online müşteri hizmetlerinin de çok iyi olması sizin için avantajdır. 

- Haber siteleri anlık ziyaretçi trafiği yüksek sitelerdir, çünkü gün boyunca bu siteleri çok fazla kişi ziyaret etmektedir. Hal böyle olunca site altyapısında kullanılacak yazılıma karar verirken dikkatli olunmalıdır. Piyasada ücretsiz wordpress ve php scriptler sıkça kullanılmaktadır. Anlık trafiğinizi kaldırması açısından ücretsiz yazılımlar yerine php script seçmeniz daha doğrudur. 

Bu ana konuların dışında haber scripti alacaksanız eğer responsive yada mobil uyumlu, çeşitli reklam alanları içeren, SEO uyumlu ve güncel alt yapı sağlayan yazılım olmasına özen gösterilmedir.

Siz de haber sektöründe doğru adımlarla ilerlemek istiyorsanız Onemsoft kalitesi ile hizmetinizdeyiz. Haber yazılımı paketlerimizi incelemek için tıklayın.